[Frugalware-bugs] [FBTS] #4020: Problems with kdenlive and devede

Frugalware noreply at frugalware.org
Mon Nov 2 14:26:57 CET 2009


THIS IS AN AUTOMATED MESSAGE, DO NOT REPLY.

A new Flyspray task has been opened.  Details are below. 

User who did this - Mario (zephyr83) 

Attached to Project - Frugalware
Summary - Problems with kdenlive and devede
Task Type - Bug Report
Category - Applications
Status - Unconfirmed
Assigned To - 
Operating System - x86_64
Severity - Low
Priority - Normal
Reported Version - 1.1
Due in Version - Undecided
Due Date - Undecided
Details - I tried to convert video with kdenlive and devede but first crash immediately while second doesn't start conversion, saying that could be a bug in Mencoder.

This is the error for kdenlive from shell:
Failed to load plugin: /usr/share/mlt/modules/libmltavformat.so: undefined symbol: img_convert
KCrash: Application 'kdenlive' crashing...

This is backtrace of KDE
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread 0x7f817630c7a0 (LWP 7231)]
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[KCrash handler]
#5  0x00007f8176017969 in mlt_properties_fetch ()
   from /usr/lib/../lib/libmlt.so.0.2.4
#6  0x00007f817601873c in mlt_properties_set_int ()
   from /usr/lib/../lib/libmlt.so.0.2.4
#7  0x00007f8165ab4ded in consumer_start (parent=0x26fe900)
    at consumer_sdl_still.c:158
#8  0x00007f8165ab43c3 in consumer_start (parent=0x273ae90)
    at consumer_sdl_preview.c:208
#9  0x00000000004fb9d9 in ?? ()
#10 0x00000000004baa7c in ?? ()
#11 0x00000000004bb799 in ?? ()
#12 0x00000000004e092f in ?? ()
#13 0x000000000051ee5e in ?? ()
#14 0x00007f81734229b6 in __libc_start_main () from /lib/libc.so.6
#15 0x00000000004313d9 in ?? ()
#16 0x00007fffd89ba338 in ?? ()
#17 0x000000000000001c in ?? ()
#18 0x0000000000000001 in ?? ()
#19 0x00007fffd89bb51d in ?? ()
#20 0x0000000000000000 in ?? ()


This is that show shell for devede after i try to start conversion:
Threads: 2
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/devede/devede_main.py", line 510, in on_main_go_clicked
    if conversor.create_disc():
  File "/usr/lib/devede/devede_convert.py", line 292, in create_disc
    wtext.set_text(_("The file or folder\n\n%(folder)s\n\nalready exists. If you continue, it will be deleted.") % {'folder':filefolder2})
ValueError: unsupported format character '
' (0xa) at index 32

Excuse my bad English



More information can be found at the following URL:
http://bugs.frugalware.org/task/4020

You are receiving this message because you have requested it from the Flyspray bugtracking system.  If you did not expect this message or don't want to receive mails in future, you can change your notification settings at the URL shown above.


More information about the Frugalware-bugs mailing list